Bokklubb

Litteratursällskapet presenterar …

BOKKLUBBEN!
Det här är bokklubben för dig som vill ha det där lilla extra; noga utvalda titlar, fantastiskt bra läsning och dessutom möjligheten att träffa författarna bakom verken.

Vi tycker att läsning är – eller åtminstone bör vara – en social grej. En bra bok låter sig ju inte glömmas bort efter att sista ordet är läst och pärmarna slagits igen. Nej, en bra bok behöver läggas till handlingarna, och bästa sättet att göra det är att prata om den. I vår bokklubb nöjer vi oss emellertid inte med att sitta och prata om boken rakt upp och ner. I stället ger vi våra bokklubbsmedlemmar möjligheten att träffa författaren bakom romanen. På så sätt får vi en djupare inblick i berättelsen, och kan dessutom få svar på de där gnagande frågorna, som vad som hände med grannen som inte syntes till efter sidan 246, eller vem som är förlagan till antikexperten som hjälper till att lösa fallet.

Vi samarbetar med några av stans allra trevligaste etablissemang och till vissa av författarkvällarna får medlemmarna chansen att sitta till bords med kvällens gäst före framträdandet. Vi utlovar helkvällar i litteraturens tecken. Häng på för dina nästa bästa läsupplevelser!

Som medlem i vår bokklubb får du:

  • fina rabatter på våra bokklubbsböcker
  • förtur till våra författarträffar
  • och rabatt på biljetterna till författarträffarna

Pris: 200 kr/år

Så här blir du medlem
Medlem blir du genom att skicka ett mejl till hej(at)litteratursallskapet.com innehållande namn, adress, telefonnummer samt de 6 första siffrorna i ditt personnummer.

En åsikt på “Bokklubb

Kommentarer är stängd.