Biljetter till författarmiddag med Hans Gunnarsson – medlemmar får 20 % rabatt

Vår första författarmiddag blev en succé och vi är glada över att både publik och författare uppskattade vår premiärkväll. Nu är det snart dags igen …

Den 26 maj gästas vi av Hans Gunnarsson, och nu finns biljetterna ute – både till middagen och till eftersläppet. HÄR kan du köpa din biljett. Medlemmar i Litteratursällskapets bokklubb har alltid 20 % rabatt, och till denna författarmiddag har även de med MediaMax-kort 20 % rabatt.

Om du vill bli medlem i Litteratursällskapets bokklubb kan du HÄR läsa om hur du går tillväga.

228357

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>