Biljetter till författarmiddag med Hans Gunnarsson – medlemmar får 20 % rabatt

Vår första författarmiddag blev en succé och vi är glada över att både publik och författare uppskattade vår premiärkväll. Nu är det snart dags igen …

Den 26 maj gästas vi av Hans Gunnarsson, och nu finns biljetterna ute – både till middagen och till eftersläppet. HÄR kan du köpa din biljett. Medlemmar i Litteratursällskapets bokklubb har alltid 20 % rabatt, och till denna författarmiddag har även de med MediaMax-kort 20 % rabatt.

Om du vill bli medlem i Litteratursällskapets bokklubb kan du HÄR läsa om hur du går tillväga.

228357

Boka in den 26 maj: Författarmiddag med Hans Gunnarsson

Vår nästa författarkväll gästas av Hans Gunnarsson, vars roman All inclusive kom ut tidigare i vår. Det är Gunnarssons nionde bok och den beskriv som ”en levande och lyhörd kollektivroman”.

”Den som gillar en välskriven, vindlande historia kryddad med en rejäl nypa komisk fasa får allt i ’All inclusive'” – Kulturnytt, Sveriges Radio

All-inclusive

Precis som förra gången kommer vi att hålla till på Kafé de luxe. Håll utkik här eller på vår Facebook-sida för mer information om kvällen och biljettsläpp!

Premiär för Litteratursällskapet

Igår var det premiär och vi känner oss alldeles lyckorusiga. Publik och författare såg ut att trivas – och det gjorde vi också.

032  035
Trollbunden publik och boksignering, såklart.

Smålandsposten rapporterade från vår premiärkväll, och så här såg det ut i dagens tidning:

bild (4)

Tack till alla som gjorde kvällen till en sådan succé. Nu längtar vi till nästa författarkväll, den 26 maj. Hoppas att vi ses då!

En ny bokklubb har sett dagens ljus

Oförglömliga berättelser, spännande författarmöten och finfina erbjudanden, det är vad Litteratursällskapets bokklubb erbjuder sina medlemmar. För förutom läsning av allra bästa slag ger vår bokklubb dig även möjligheten att prata böcker med författarna bakom verken. Visst låter det spännande? HÄR kan du läsa mer om vår bokklubb.