Prosa och pizza: Litteratursällskapet bjuder in yngre läsare till en eftermiddag med Mats Strandberg

Cirkelfrälsta läsare kan den 5 oktober njuta av en eftermiddag som helt ägnas åt Engelsfors och dess häxor. Då besöker nämligen Mats Strandberg Kafé de luxe för Prosa och pizza. Förutom prat om häxor och hur man gör för att bli en bästsäljande författare, blir det pizzabuffé.

engelsfors

Arrangemanget är alkoholfritt.

HÄR kan du boka biljett till Prosa och pizza >>

Biljettsläpp: Middag med Mats Strandberg

Nu släpper vi biljetterna till Författarmiddag med Mats Strandberg, som kommer att hållas på Gräddhyllan den 5 oktober. HÄR köper du din biljett.

webb_strandberg_mats

 

Mats Strandberg följer upp Engelsfors-succén med en spännande skräckroman och kommer att prata om sin nya roman Färjan – men också om sitt författarskap i stort. Scensamtalet leds av Anna Högberg, lektor i litteraturvetenskap vid Linnéuniversitet och specialiserad på skräck- och fantasygenrenen.

Kvällen inleds med buffé kl 18.30, och precis som vanligt är det kvällens författargäst som tillsammans med kockarna på Kafé de luxe satt samman menyn. Den här gången är det vegetariskt för hela slanten!

Kl 20.00 drar författarsamtalet igång och kvällen avslutas med mingel och boksignering.

Höstpremiär: Författarmiddag med Cecilia Davidsson den 18 aug

Väntan är över! Litteratursällskapet och Kafé de luxe är äntligen tillbaka med de populära författarmiddagarna, och det är Tolgbördiga Cecilia Davidsson som gästar höstpremiären.

Cecilia Davidsson

I Cecilia Davidssons författande är det vardagens små och stora ögonblick som är fokus. Kvällens scensamtal kommer att handla om purfärska novellsamlingen Höga berg, djupa dalar, men också om hennes författarskap i stort.

Våra middagsgäster inleder kvällen kl 18 med en finfin buffé med efterföljande kaffe och kaka. Författarsamtalet drar igång kl 19.30 och kvällen avslutas med mingel.

Köp din biljett HÄR. (Medlemmar i Litteratursällskapets bokklubb har naturligtvis en fin rabatt!)

Boka in den 26 maj: Författarmiddag med Hans Gunnarsson

Vår nästa författarkväll gästas av Hans Gunnarsson, vars roman All inclusive kom ut tidigare i vår. Det är Gunnarssons nionde bok och den beskriv som ”en levande och lyhörd kollektivroman”.

”Den som gillar en välskriven, vindlande historia kryddad med en rejäl nypa komisk fasa får allt i ’All inclusive'” – Kulturnytt, Sveriges Radio

All-inclusive

Precis som förra gången kommer vi att hålla till på Kafé de luxe. Håll utkik här eller på vår Facebook-sida för mer information om kvällen och biljettsläpp!

En ny bokklubb har sett dagens ljus

Oförglömliga berättelser, spännande författarmöten och finfina erbjudanden, det är vad Litteratursällskapets bokklubb erbjuder sina medlemmar. För förutom läsning av allra bästa slag ger vår bokklubb dig även möjligheten att prata böcker med författarna bakom verken. Visst låter det spännande? HÄR kan du läsa mer om vår bokklubb.