Skräck och skratt med Mats Strandberg

Mats 2

Mats gästade Litteratursällskapet och Gräddhyllan.

Den 5 oktober välkomnade vi Mats Strandberg till Växjö och Gräddhyllan. Först ut var Prosa och pizza, där Mats träffade unga Cirkel-fans för samtal (och pizza). När eftermiddag blev kväll strömmade gäster in i restaurangens värme för middag och samtal om Mats senaste roman, Färjan. Samtalet leddes av Anna Höglund, lektor i litteraturvetenskap på Linnéuniversitetet med ett särskilt intresse för skräck.

 


Graddhyllan

Mysig stämning inne på Gräddhyllan …

Mats och Anna

… när Anna och Mats samtalade.

Tobbe

Kvällens musikunderhållning stod Tobias Eng för.

Prosa och pizza: Litteratursällskapet bjuder in yngre läsare till en eftermiddag med Mats Strandberg

Cirkelfrälsta läsare kan den 5 oktober njuta av en eftermiddag som helt ägnas åt Engelsfors och dess häxor. Då besöker nämligen Mats Strandberg Kafé de luxe för Prosa och pizza. Förutom prat om häxor och hur man gör för att bli en bästsäljande författare, blir det pizzabuffé.

engelsfors

Arrangemanget är alkoholfritt.

HÄR kan du boka biljett till Prosa och pizza >>

Biljettsläpp: Middag med Mats Strandberg

Nu släpper vi biljetterna till Författarmiddag med Mats Strandberg, som kommer att hållas på Gräddhyllan den 5 oktober. HÄR köper du din biljett.

webb_strandberg_mats

 

Mats Strandberg följer upp Engelsfors-succén med en spännande skräckroman och kommer att prata om sin nya roman Färjan – men också om sitt författarskap i stort. Scensamtalet leds av Anna Högberg, lektor i litteraturvetenskap vid Linnéuniversitet och specialiserad på skräck- och fantasygenrenen.

Kvällen inleds med buffé kl 18.30, och precis som vanligt är det kvällens författargäst som tillsammans med kockarna på Kafé de luxe satt samman menyn. Den här gången är det vegetariskt för hela slanten!

Kl 20.00 drar författarsamtalet igång och kvällen avslutas med mingel och boksignering.