Hösten med Litteratursällskapet: Biljetter

Vi har nu släppt höstens biljetter till våra medlemmar. Allmänheten kan börja boka från och med den 3 augusti. Biljetter: http://folkanvxo.se/biljettkiosken.html

hans gunnarsson

Hans Gunnarsson, den 24 augusti

bengt ohlsson

Bengt Ohlsson, den 5 oktober

kakan hermansson

Kakan Hermansson, den 29 november

Observera att biljetterna till vår författarkväll med Herman Geijer ännu inte släppts.

Precis som vanligt har våra medlemmar en fin rabatt på entrén. (Vill du bli medlem? Mejla då till: hej@litteratursallskapet.com)

 

Skräck och skratt med Mats Strandberg

Mats 2

Mats gästade Litteratursällskapet och Gräddhyllan.

Den 5 oktober välkomnade vi Mats Strandberg till Växjö och Gräddhyllan. Först ut var Prosa och pizza, där Mats träffade unga Cirkel-fans för samtal (och pizza). När eftermiddag blev kväll strömmade gäster in i restaurangens värme för middag och samtal om Mats senaste roman, Färjan. Samtalet leddes av Anna Höglund, lektor i litteraturvetenskap på Linnéuniversitetet med ett särskilt intresse för skräck.

 


Graddhyllan

Mysig stämning inne på Gräddhyllan …

Mats och Anna

… när Anna och Mats samtalade.

Tobbe

Kvällens musikunderhållning stod Tobias Eng för.

Biljetter till författarmiddag med Hans Gunnarsson – medlemmar får 20 % rabatt

Vår första författarmiddag blev en succé och vi är glada över att både publik och författare uppskattade vår premiärkväll. Nu är det snart dags igen …

Den 26 maj gästas vi av Hans Gunnarsson, och nu finns biljetterna ute – både till middagen och till eftersläppet. HÄR kan du köpa din biljett. Medlemmar i Litteratursällskapets bokklubb har alltid 20 % rabatt, och till denna författarmiddag har även de med MediaMax-kort 20 % rabatt.

Om du vill bli medlem i Litteratursällskapets bokklubb kan du HÄR läsa om hur du går tillväga.

228357